Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

perjantai 22. tammikuuta 2010

Onnea Ponnarille!


Ponnarilla on tänään synttärit, mahtaako Parta tehdä päivänsankarille nakkikakkua? Ehkei kuitenkaan, nakit ovat enemmän meitsin juttu. Annoin Ponnarille lahjan jo torstaina, parempi olla ajoissa. Eilisellä aamulenkillä rymysin lumisessa ojassa ja hyppäsin hurjalla, tiikerimäisellä loikalla kävelytielle. Matkani pysähtyi Ponnarin polven ulkosyrjään sillä seurauksella, että polvi ei oikein kovasti tykkää taittua. Siinä oli meitsin lahja päivänsankarille, kamalasti paljon onnea vaan..
Keskiviikko ja torstai olivat jotenkin villejä päiviä molemmat. Sain keskiviikkona sellaisen viirotuskohtauksen että meillä oli kaapit vinossa, olohuoneen pöytä pari metriä pois paikoiltaan ja fatboy ihan mullin mallin. Juoksin ihan hulluna paikasta toiseen, otin leluja suuhun ja heitin ne ilmaan, törmäsin kaappiin kun arvioni jarrutusmatkasta petti, vedin kylkiluisun tv-tason päätyyn ja loppuhuipennukseksi hyppäsin jättiläismäisen loikan sohvalle, suoraan Ponnarin syliin. Ja koko kohtaus sai alkunsa siitä, että Ponnari aivasti. Ilmeisesti kuvittelin aivastuksen olevan äänimerkki riehumisen aloittamiselle. Se siitä Ponnarin epäilystä että olisin aikuistunut :)
Naksutinjutuissa ollaan edetty kädessä olevan esineen koskemiseen. Koskeminen sujuu, seuraavaksi pitäisi muutaman välivaiheen kautta päästä siihen, että pidän esinettä suussani kunnes saan luvan päästää irti. Esineen ottamista suuhun saadaankin varmaan odottaa hetki. Kaipa sekin lamppu saadaan syttymään kun tarpeeksi harjoitellaan.

6 kommenttia:

Viivi kirjoitti...

Jättionnittelut Ponnarille!!!! Huomenna nähdään ;D

sari kirjoitti...

Paljon Onnea Ponnarille!!

Riikka kirjoitti...

Onnittelut Ponnarille ja zemppiä Untsille Turun kehiin! Tuokaa taas pytyt kotiin!

Rea kirjoitti...

Super suuret onnittelut Ponnarille :)
Huomena nähdään!

Unto kirjoitti...

Kiitos kiitos, Ponnari on taas vuoden vanhempi eikä rahtuakaan viisaampi :) Huomisen pytyt taitaa mennä superkomistus Pattonille, ainakin viimeksi meni tämän tuomarin kanssa :)

Riikka kirjoitti...

Niin mäki luulin että Kajaanin pytyt menee Pattonille :) Joten koskaan ei voi tietää !
Komistuksia molemmat sekä Unto että Patton joten ette huonolle häviä, jos häviätte :)