Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

lauantai 23. tammikuuta 2010

Kotinäyttely

Tänään mennään tuohon naapurikaupunkiin eli Turkuun ja ohjelmassa on Winter Dog Show 2010. Meitä ihania ruttunaamoja on ilmoitettu näyttelyyn 32, tutuista paikalle tulossa ainakin Tara ja Patton. Meitsiä pyörittää kehässä ihan ykköshandleri Viivi, jee!
Nyt pylly ylös sohvalta ja ulkoilemaan, jos vaikka ylenpalttinen riekkumisenergia kuluisi aitojen yli hyppimällä ja malttaisin käyttäytyä kehässä nätisti.
Wish me luck :)
Näytelmät on tältä päivältä näytelty. Energiaa meitsissä riitti taas vaikka muille jakaa, mutta Viivin taitavissa käsissä esiinnyin ihan kelvollisesti. Ihan parhaimmillani en ollut, hiukan istuskelin, melkein pompin juostessa ja venkoilin seisoessanikin. Tuloksena oli PU4.
Veljeni Riski otti ja oli ROP ja siskoni Molla oli VSP. On meitsillä vaan komeita ja kauniita sisaruksia. Bullgrinsin jengillä oli melkoinen päivä, ROPin ja VSPn lisäksi Patton oli PU2 ja Kerttu PN4. Lisäksi Bullgrin's oli kasvattajaluokan ROP. Melkomoista!
Onnea Sadulle, hienoja ruttunaamoja!
Ja kiitos taas Viiville meitsin esittämisestä!!
Kehän reunalla tapasin Ension huoltojoukkonsa Jomppasen ja Martsan kanssa. Ensio on jäntevän ja atleettisen näköinen Snautseri joka on väritykseltään pippuri & suola.
Aika mukava poika se Ensio Raikas.
Nakkilan isäntä ja emäntäkin olivat kannustamassa meitsiä, samoin Minski. Nakkilan emännältä sain herkkuja kun näytelmä oli hoidettu pois alta ja Minskiltä taas sain kotimatkalla huisisti rapsutuksia. Lähtiessämme näyttelypaikalta pois, huvitin yhtä pysäköinninvalvojaa hyppäämällä puomin yli valtaisalla loikalla. Loikin puomin yli myös mennessämme messukeskukseen, ehkäpä pitäisi harkita alan vaihtoa ja ruveta esteponiksi :)
Nyt hiukan väsyttää, taidan mennä maate.

4 kommenttia:

Riikka kirjoitti...

Hienostihan se meni! tuossa porukassa PU4 oli hieno sijoitus! Onnea!

Viivi kirjoitti...

Kiitos jälleen Riikka! Unto on NIIN mun kaveri ;D

Rea kirjoitti...

Hyvä Unto!!! Komealta näytit jälleen :o)

Unto kirjoitti...

Juu, täällä ollaan tyytyväisiä sijoitukseen. Olivat ERItkin sen verran tiukassa tuolta tuomarilta että pelkästään siitä ollaan superonnellisia :)