Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

sunnuntai 31. tammikuuta 2010

Kapteeni Kaaos


Kautta kulmahampaani ja heiluvan häntäni, taistelen viimeiseen asti järjestystä vastaan!
Lauantaiaamulla olin Ponnarin kanssa vajaan tunnin lenkillä, sitten oli vuorossa naksutinkoulua ja ennen kuin Ponnari lähti, sain aktivointipallon jonka sisälle oli jemmattu hyvyyksiä. Parran herätessä leikimme vetoleikkiä ja muuta, sitten olikin aika jäädä hetkeksi yksin kotiin. Muutaman yksin vietetyn tunnin aikana ehdin mainiosti pistää varalelukopan riekaleiksi, rullata matot ja levittää lelut. Josko se Ponnari vihdoin tajuaisi, että meitsin lelujen pitää olla vapaana lattioilla eikä suljettuna mihinkään laatikkoon.
VAPAUS LELUILLE!

1 kommentti:

Niina kirjoitti...

Totta, Pihka on samaa mieltä! Lelut aina pitkin poikin kämppää. Lelulaatikko on silputtu aikoja sitten. =)