Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

maanantai 18. tammikuuta 2010

Kuvia sunnuntailta

Kuva: Pasi Apajalahti

Huh, että sunnuntai otti voimille. Meitsi on todellinen Unikameli, en millään olisi aamulla jaksanut nousta ylös. Ulkona jaksoin kyllä riehua mutta heti kun olin saanut aamupalan syötyä, kiipesin sohvalle jatkamaan uniani. Onneksi saan olla koko päivän ihan rauhassa, Parta on ravintolaväen kanssa riekkumassa laivalla ja Ponnari lähti töihin.
ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
Tässä muutama kuva sunnuntailta, kuvaajana Pasi Apajalahti

Tässä meitsi ja vsp Maisa

4 kommenttia:

Turbo ja Darra kirjoitti...

Onnittelut hienosta menestyksestä Unikamelille! :)

Viivi kirjoitti...

Untsikka jyrää jälleen! Onnea!

Riikka kirjoitti...

Hienoja kuvia! ja komea on herra! Onnea vielä kerran!
meillä otetaan rauhallisemmin tällä erää, tito onnistui reväyttämään tosi pahasti selkää tällä kertaa :( entisetkään kynsivauriot ei ole kokonaan parantuneet...

Unto kirjoitti...

Kiitos onnitteluista, kiva että joku muukin kuin puolueellinen Ponnari on sitä mieltä että olen komistus :)
Voi sitä Titoa, ensin kynnet ja nyt selkä :(