Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

sunnuntai 17. tammikuuta 2010

Lahden ryhmänäyttely

Tänään ajelimme Lahteen. Kuskina oli Nakkilan isäntä ja matkaseuraksi saimme myös Janetskin, jee!
Ponnari lupasi jo lauantaina että hyvästä käytöksestä on luvassa superherkkua, maksalaatikkoa ja rahkaa. Jos herkut eivät saa meitsiä tsemppaamaan niin ei sitten mikään :)
Näyttelypaikalle mentäessä olin melkoinen riekkumaralla, temmoin hihnassa ihan kuin en olisi koskaan nähnyt ihmisiä, autoja tai muita koiria. Parkkeerasimme häkin seinän viereen aika kauas kehästä, kehän vieressä oli niin paljon häkkejä ettei joukkoon oikein mahtunut. Pian saimme seuraa Viivistä, Sadusta, Pasista ja Bertasta. Poseerasin kameralle Pasin räpsiessä hurjan monta kuvaa ja tunsin itseni ihan huippumalliksi :)
Kuvien jälkeen pääsin häkkiin nokosille odottelemaan kehän alkua.
Sitten seuraan liittyikin Team Kerttu ja Kerttu pääsi mallin hommiin. Kerttu on kyllä kaunis tyttö, ei ihme että Pasi räpsi Kertusta ainakin satatoista kuvaa.
Hallissa oli ihan älyttömän liukas lattia, en voinut juosta ollenkaan täysillä. Hiljaisellakin vauhdilla tassut lipsuivat kurveissa, onneksi olen aika tottunut kun kotonakin on liukkaat lattiat.
En ollut kehässä ihan parhaimmillani mutta onneksi tuomari ymmärsi tällaisia energisiä pakkauksia ihan hyvin. Ensimmäinen kertani nuorten luokassa päättyi siihen että meitsistä tuli ROP! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!
Jäimme ryhmäkehäänkin mutta en tehnyt tuomariin vaikutusta, ei siis sijoitusta ryhmässä.
Kiva päivä, joskin tällaiselle Unikamelille melko rankka.
Kiitos taas Viiville joka esitti minut hyvin, olet ihan huippu!
Kiitoksia myös Nakkilan isännälle kuljetuspalveluista, Janetskille pusuttelusta, paijauksesta sekä seurasta ja Sadulle monestakin jutusta.
Nyt on maksalaatikko syöty, seuraavaksi kiipeän sohvalle ja otan pitkät torkut.
Hyvää ötyä!

2 kommenttia:

sari kirjoitti...

Tuhannesti onnea komialle pojalle Untolle! Olet sinä aikamoinen veijari :)

Toivottaa: Sari, Sisko ja Hertta-Hepsankeikka

Unto kirjoitti...

Kiitos kaunis Ihanille tytöille onnitteluista!