Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

sunnuntai 24. tammikuuta 2010

Lazy sunday


Eilisen jälkeen ei ole paljon muuta kuin lepäilty ja ulkoiltu. Näyttelyt vievät kyllä voimia, vaikkei tarvitsisi edes matkustaa pitkää matkaa. Meitsillä on sellainen hieno tapa istua Ponnarin viereen sohvalle ja kaatua suoran taaksepäin. Tuolla taktiikalla päätyy aina kainaloon rapsutettavaksi :)Tänään on siis kaatuiltu oikein urakalla.. Lähdin aamulenkille Ponnarin kanssa niin, että oli vielä hämärää ja katulamppujen valon osuessa selkäpuolelle varjomme näyttivät lumessa ihan turkooseilta. Villiä! Kotiin palatessamme näimme järjettömän hienon auringonnousun, ihan kuin metsän takaa olisi noussut pinkki pylväs keskelle hehkuvan oranssia taivasta. Sääli että kamera jäi kotiin.
Kotona heittäydyin Ponnarin kainaloon tirsoille, koiran elämä ei ole hassumpaa!
Päivälenkillä olin ihan hankikahlaaja, metsässä en kulkenut ollenkaan poluilla vaan hyppelin hangessa. Hyppelin myös kaiken vastaantulevan yli, aamiaisessani taisi olla kengurubensaa tai muuta pomppuvettä.

Ei kommentteja: