Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

maanantai 1. helmikuuta 2010

Lumihylje


Viikon riekkumisen jälkeen oli sunnuntaina pattereista virta loppu. Sunnuntai otettiin levon kannalta, tosin ulkona sukeltelin lumikinoksiin kuin hylje. Kävelyreitin varrella oli yli kaksi metriä korkea lumikinos johon sukelsin ihan uppeluksiin. Sunnuntaikävelyllä ollut mies jäi katselemaan onko Ponnarilla hihnan päässä mitään kun meitsiä ei näkynyt ollenkaan :)
Lauantaina yksi miekkonen kyseli rotuani seuraavasti: Anteeksi, onko tuo sellainen tiikerimastiffi? No, arvaus osui kuitenkin lähemmäs kuin Bokseri :)
Jottei sunnuntai olisi mennyt ihan laiskotteluksi niin naksuteltiin uutta temppua. Esineen suuhun ottaminen on nyt hiukan hyllyllä kun siitä ei tullut mitään, nyt harjoitellaan ympyrän tekemistä. Pyörähtäminen on ihan hyvällä mallilla, menen jo yli neljännesympyrän. Eihän tuosta mitään hyötyä ole mutta ei kai kaikesta tarvitsekaan olla?
Ai niin, Kapteeni Kaaoksen lauantainen tempaus lelujen vapauttamiseksi:

Ei kommentteja: