Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

tiistai 9. joulukuuta 2008

Pentutreffit



Eilen oli jännä ilta! Ajoimme pentutreffeille Bullgrins-mummulaan! Ensin olin hiukan peloissani kun en tunnistanut Möttöstä ja Tuffea ja pyörin Parran sekä Ponnarin jalkojen juuressa. Uskaltauduin kuitenkin leikkimään veljien kanssa ja taisin pari kertaa haukahtaakin ja kutsua pojat leikkiin! Sitten tuli Molla ja unohdin melkein kaikki muut. Molla on väritykseltään brindle niin kuin minäkin ja yksinkertaisesti vaan I H A N A T Y T T Ö !
Leikimme Mollan, Möttösen ja Tuffen kanssa itsemme ihan väsyksiin ja riehuimme kuin varsat keväällä! Pääsimme kirmaamaan ulos vapaina ja tanner tömisi kun kolme komeaa ja yksi kaunis bullmastiffi laukkasivat pitkin lumista pihaa ja metsikköä! Lumen alla oli jäätä ja vedin melko komean kylkiluisun pitkin pihaa mutta se ei tahtia haitannut. Ylös vaan ja takaisin leikkiin!
Minä, Tuffe ja Möttönen saimme teipit korviimme, ettei meistä tulisi ihan Scooby-Doon näköisiä tötterökorvia. Minä ja Möttönen näytämme ihan miniporoilta, sillä teipatut korvamme muistuttavat epäilyttävästi pieniä sarvia:)
Tässä Les trois mousquetaires eli Kolme muskettisoturia, minä, Möttönen ja Molla:

Ei kommentteja: