Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

keskiviikko 10. joulukuuta 2008

Me so smad

Me so sad and mad, I'm smad!

Pienen koiran elämä ei aina ole helppoa...
Jalan haava ärsyttää! Haava hiukan repsahti avonaisemmaksi kun riehuin sisarusten kanssa eikä se hieno kylkiluisu jäällä varmaan parantanut tilannetta. Nyt haavasta vuotaa jotain ja sitä kutittaa. Blääh!
Kauluri ottaa kiinni kaikkiin paikkoihin ja tekee leikkimisen tosi tosi TOSI hankalaksi. Mööh!
Joulukalenteria ei ole avattu eilen eikä tänään koska vatsani on sekaisin enkä saa syödä muuta kuin riisiä,kanaa ja maitohappobakteereita. Mur!
Ulkona sataa ja tassut kastuu. Sisälle tullessa kun pyrhistelee itsensä kuivaksi typerät teipatut korvat eivät läpsy kunnolla vaan ne töksähtelevät kauluriin. Grr!
Huomenna on onneksi päivä uus, toivottavasti ihanuus ;)

1 kommentti:

Viivi kirjoitti...

Voimia pikku Untamolle! Kyllä se siitä varmasti pian helpottaa. Ota lelu suuhun ja mee Ponnarin kainaloon, eiköhän se siitä heti parempi mieli tuu!