Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

tiistai 9. joulukuuta 2008

I did this!



Viime viikolla kun olin yksin kotona ja elämä oli tylsää, niin tutustuin naistenlehtien maailmaan. Ihan roskaa, en tykännyt!
Paperi oli kyllä hyvin repeävää ja mukavan värikästä mutta muuten ihan surkeaa ajanvietettä. Yleensä en tuhoa muiden tavaroita tai ota niitä pöydältä mutta kun on se pirun kauluri kaulassa ja luiden järsiminen on vaikeaa, niin johonkin sitä on energiansa purettava. Saatoin myös hiukan maistella Ponnarin sateenvarjoa ja jääkaapin irtoavaa suojaritilää.. Puolustukseksi on sanottava että olin toipilas eikä minua olisi kyllä saanut jättää yksin kotiin.
Tuhoamisesta mukavampiin asioihin: Sain uuden sängyn, JEI!

Vanhalle sängylle kävi hiukan hassusti tässä taannoin.. Yksi yö oli tylsää kun Parta ja Ponnari nukkuivat vaikka minä olisin ollut ihan virkeä. Sitten huomasin sängyssä pienen reiän ja päätin hiukan suurentaa sitä.. Sisältä tuli ihanaa, valkoista ja pehmeää vanua. Vanua oli kiva repiä ja heitellä ympäriinsä, tosin sängyssä oli hiukan huono nukkua vanukadon jälkeen kun koko toinen reuna sängystä oli mystisesti ihan tyhjä, pelkkää kangasta vaan jäljellä ;) Nyt minulla on hieno musta Bia Bed makkarissa, ihan isojen poikien sänky! Partakin testasi sänkyä makaamalla siinä ja tuomioksi tuli peukku ylöspäin. Sänky on kuulemma sopivan jämäkkä ja pehmeä. Kunhan se Parta vaan ei aio valloittaa minun sänkyäni..

Ei kommentteja: