Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

keskiviikko 3. joulukuuta 2008

Omena päivässä pitää hännän heilumassa

Joulupossumainen kuvasarja minusta ja herkusta. Mmmm, apple...
2 kommenttia:

Bullmastiffit Turbo&Darra kirjoitti...

Hauska kuvasarja! Toinen niin antaumuksella syö omppua. Täältä löytyikin sukulaisia :) Meidän Darra on Unton siskopuoli, kun sama äippä löytyy molemmilta. Mukava päästä lukemaan teidän kuulumisia. Saako linkittää tän blogin tuonne meidän blogilistalle?

Meidän kuulumisia voi lukea turbo-darra.blogspot.com

t.Jenna, Turbo & Darra

Unto kirjoitti...

Sukulaisia, kiva !
Linkitys on ookoo ja nytpä lähden vierailulle teidän blogiin!
Kiva kun löysitte tänne!