Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

tiistai 2. joulukuuta 2008

Frosty the SnowmanHei kuuraparta, Unton parta valkoinen..
Ponnari on ollut kuumeessa eikä minulla siis ole ollut sihteeriä ja siitä syystä kaikki kuulumiset ovat loistaneet poissaolollaan.
First things first: Ensilumi on koettu, JEI!
Olin aluksi hivenen epäluuloinen kun maassa näkyi jotain valkoista mutta Ponnari sai houkuteltua minut tutustumaan siihen lumeksi kutsuttuun aineeseen. Ja onneksi tutustuin! Lumessa oli niin kivaa piehtaroida ja juosta. Kaivaminenkin oli siistiä, samoin lumikinoksissa hyppiminen. Kaverini Jorma, meidän talkkari, teki minulle ikioman lumikasan ulko-oven viereen. Jorma sanoi että kyllä Unski oman lumikinoksen tarvitsee jotta voi sitten olla ihan kukkulan kuninkaana. Jorma puhuu asiaa!
Koska olen jo iso poika, matkin Partaa hannkimalla itsellenikin äijämäisen lumiparran. Olimme Parran kanssa kuin kaksi marjaa..
Ensilumi siis tuli ja meni, toivottavasti pian saadaan lisää lunta, on paljon kivempaa ulkoilla kun ei sada vettä..
Ai niin, koitin tehdä lumienkelin hankeen, mutta lopputulos muistutti enemmän lumimiestä :)

3 kommenttia:

Viivi kirjoitti...

Heippa!

Kivaa lukea myös teidän kuulumisia :D
Linkitin osoitteen meidän blogiin kanssa. Onhan ok?

oili-aune.blogspot.com

Unto kirjoitti...

Kiva kuulua teidän koirakavereihin!

Viivi kirjoitti...

Toivottavasti nähdään Untoa joskus lähiaikoina..
Viimeksi kun ollaan pikku herraa nähty aivan vauvana. Aunekin oli ihan lumoutunut näistä naperoista, Oilia pentujen tuoksu lähinnä tuolloin etoi ;D