Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

maanantai 8. joulukuuta 2008

Askartelupajan apumiesMeillä oli askartelupaja kun Ponnarin äiti Nynneli oli meillä auttamassa joulukorttisavotassa. Olin kovasti hengessä mukana ja yritin auttaa kaikin mahdollisin tavoin mutta jotenkin minulle tuli sellainen olo, ettei panostani arvostettu. Miten niin tavaroita ei tarvitse huiskia hännän kanssa pois pöydältä? Miksei saksia saa syödä? Ei kai nuppineulat nyt NIIN vaarallisia voi olla?
Askartelusta oli tosin hyötyäkin, sillä nyt minulla on ikioma joulukalenteri! Ponnari koristeli lasipurkin ja taitteli sen sisälle paperilappuja. Joka päivä purkista nostetaan yksi lappu ja lapun juttu on päivän kalenteriherkku. Tänään kalenterista tuli porkkana, ei ykkösherkkua mutta ihan ookoo. Lappuihin on piirretty ainakin omena, porkkana, kurkku, luu, nakki, possunkorva, dentastix ja kinkunsiivu. Voi olisipa huomisessa lapussa possunkorva tai nakki. SLURPS!
Ponnarilla on paljon tylsempi kalenteri, siinä on pelkkiä tekstejä eikä yhtään herkkuja. Tämän päivän kalenteriluukusta tuli tällainen teksti:
On niitä, jotka jäävät ja toisia, jotka lähtevät. Kukin saa valita itse, mutta on valittava ajoissa, eikä koskaan saa antaa periksi. -Tove Jansson-
Minulla on paljon mehukkaampia juttuja kalenterissani vaikka sieltä tulisi joka päivä porkkanan kuva..
Tältä kalenteri näyttää:

Ei kommentteja: