Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

maanantai 17. marraskuuta 2008

Olen äitini poika eli ihan HoudiniNäin minä teen, näin minä teen, näin saan kaulurin auki, JEE!
Olen sellainen Houdini etteivät minua paljon muoviset kaulurit kahlitse. Tarpeeksi hartaasti ja keskittyneesti kun askartelee, niin kaltaiseni fiksu kaveri keksii kyllä miten mokoman uffomiehen asusteen saa pois. Olisi pitänyt vaan tajuta opetella laittamaan kauluri takaisin kiinni sillä Parta ja Ponnari lupasivat laittaa kauluriin Jeesusteippiä (tunnetaan myös nimellä Mac Gyver-, roudari- ja ilmastointiteippi) etten saisi kauluria enää itse auki. Hmm, onnistuisikohan teipin irrotus liottamalla? Jos kuolaan oikein paljon teipin päälle ja käytän apuna lelulaatikosta löytyvää luuta niin ehkäpä... Laitan suunnitelman hautumaan!
Tänään mennään taas lääkärille, blääh!
Patti ei ole pienentynyt joten tänään lääkäri taas tutkii ja luultavasti määrää leikkausajan loppuviikoksi tai ensi viikon alkuun. Lisää kaulurin käyttämistä, jei!

Ei kommentteja: