Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

perjantai 14. marraskuuta 2008

Uffomies Unto

Kuuleeko maa, täällä tötteröpää!

Ikää on 19 viikkoa ja 3 päivää.
Oikeassa takajalassani on patti jota menimme eilen näyttämään tohtorille. Minä ja Parta haimme Ponnarin töistä ja Parta jätti meidät eläinlääkärin vastaanoton eteen ja kiirehti töihin.
Patti näyttää tältä ---->

Kyseessä on ihokasvain, kaikella todennäköisyydellä hyvänlaatuinen sellainen.
Kasvaimeen laitettiin tosi tosi TOSI pitkällä neulalla antibioottia ja kortisonia. Onneksi olen niin kovahermoinen kaveri etten ollut jutusta moksiskaan. Nyt tuohon pattiin laitetaan rasvaa kolme kertaa päivässä ja jos muutosta parempaan ei tapahdu, kasvain leikataan pois.Joudun käyttämään kauluria, USCH! Ymmärrän kyllä ettei tuota pattia saa näärystää hampailla mutta kun kutittaa niin pirusti. Kauluri kaulassa näytän tosi hölmöltä tötteröpäältä ja nurmikon nuuskiminenkin on älyttömän vaikeaa.
Toivottavasti en joudu käyttämään tätä uffomiehen asustetta pitkään :)

Ei kommentteja: