Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

keskiviikko 5. marraskuuta 2008

Koiran elämää


18 viikkoa ja 1 päivä elettyä elämää takana!
Käyn tiistaisin koirakoulussa ja opinto-ohjelmassa on tähän mennessä ollut seuraavat tärkeät asiat:
Rauhoittumis- ja jättöharjoitus, arkiseuraaminen, luotettava luoksetulo
katsekontaktin ottaminen, vetämättä taluttimessa kulkeminen, luoksepäästävyys, käsiteltävyys, hyvätapainen tervehtiminen sekä ohittaminen. Aika paljon on opittavaa pienellä pennulla!
Paitsi etten ole kovinkaan pieni, painan 21.7. kiloa :)
Koirakoulussa on ehdottomasti parasta herkut! Tiistaisin palkinnoksi hyvin suoritetusta harjoituksesta saa nakinpaloja, SLURPS! Olen aika nopea oppimaan uusia asioita ja temppuja mutta välillä minuun iskee pieni jekkuilija enkä tee mitään mitä pyydetään.
Osaan kuitenkin jo istua, antaa tassua, mennä maahan ja kiertää pylväät ja tolpat jos joudun vahingossa eri puolelle kuin taluttaja. Aika hyvin omasta mielestäni! Herkulla houkuteltuna osaan pari muutakin juttua mutta niitä ei kai vielä voi laskea opituiksi taidoksi.
Koiranelämä on aika hienoa ja helppoa: Nukkumista, syömistä, rapsutuksia, leikkiä ja hiukan opiskelua. Me like!

Ei kommentteja: