Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

torstai 30. lokakuuta 2008

Uusi aluevaltausHei, täällä Unto!
Näin 17 viikon ja 2 päivän ikäisenä ajattelin ruveta bloggariksi ja kertoa miten koiranpäiviä vietetään Turussa.
Olen Bullmastiffi uros ja väriltäni olen brindle.
Synnyin mainioon Bullgrinsin jengiin 1.7.2008 ja tuossa jengissä vietin lokoisia pennun päiviä 24.8. asti. Lauman koko pieneni ihan minimaaliseksi kun muutin nykyiseen kotiini Turkuun. Nykyiseen laumaani kuuluu lisäkseni vain 2 jäsentä, Parta ja Ponnari, mutta yhdessä olemme melkoisen pätevä trio.
Emäni on Fin Ch BaltJW-05 Gardienne Respect O'Bullgrin eli Muffin
ja isäni on Am Can Ch BIS BISS Bastion's Music In The Glen
Olen tunnettu siitä, että häntäni heiluu ihan aina. Jopa silloin kun nukun:)
Kuvassa olen tirsoilla yhdessä lempipaikassani, omalla kotisohvalla.

Ei kommentteja: