Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

maanantai 16. toukokuuta 2016

Ylläritreffit tiistain ratoksi

Yksi päivä, tai alkuiltaahan se taisi olla, Ponnari tuli töistä ja nappasi saman tien meitsin hihnaan ja
sitten mentiin. Pihalla odotti Kaisa ja pikaisen pissan jälkeen autoon hop! Noukimme kyytiin myös Janetskin ja ajoimme ihan vieraan tuoksuiseen paikkaan. Vaikka paikka oli tuntematon, tunnistin Anteron. Antero ei ole muuten vieläkään ollut meillä leikkimässä ritarileikkejä Parran kanssa.. Anterolla oli hihnan päässä Nelli ja lähdimme koko porukan voimin lenkille. Hetkellisen hihnakävelyn jälkeen tulimme pellolle ja sitten koitti vapaus. Jee! Muta lentäen painelimme Nellin kanssa pitkin peltoa ja Nelli, jota Antero nimittää vanhaksi kärtyksi, lähti jopa leikkiin kun aikani houkuttelin. Läiskyttelimme pitkin mutaista peltoa ja märkää metsää, aikaansa ei voisi kyllä paljoa paremmin viettää. Janetski ja Kaisa kävelivät eri reittiä kun Janetski kulkee vieläkin kepeillä ja yllätyin iloisesti kun metsikön jälkeen taas treffasimme tytöt. Luulin että ne olivat menneet eksymään tai jotain muuta hölmöä..
Otin hienosti Nellistä mallia ja odotin omaa vuoroani kuiva-ukseen kiltisti rapuilla. Antero on tehokas kuivaaja ja alta aika yksikön olimme sisällä. Ja siellä odottikin yllätys: Äijä-kissa! Olisin kovasti halunnut tutustua lähemmin mutta Äijän mielestä lapset ovat rasittavia. Äijä vaan tsiigaili meitsiä ja kiipesi lopulta puuhunsa kun yritin mennä pöydälle sinunkauppoja hieromaan. Höh. Mutta on se vaan komea ilmestys se Äijä. Ja kuulemma pehmoinen kuin mikä. Pehmeä Äijä on siis turkiltaan, luonteesta löytyy särmää ja Äijä todellakin tietää oman arvonsa ja paikkansa.

Ei kommentteja: