Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

sunnuntai 15. toukokuuta 2016

Pääsiäisen supertreffit

Pääsiäisenä kävimme Ponnarin kanssa hiukan pidemmällä retkellä, autossa piti nukkua vaikka kuinka kauan ennen kuin oltiin perillä. Mutta kannatti matkata kärsivällisesti, perillä odotti sellainen jackpot että villeimmissä kuvitelmissakaan en osannut sellaista odottaa. Pääsin autosta ulos ihan vieraassa paikassa ja heti nenääni tulvahti miljoona eri hyvää tuoksua. Portin takana odotti pihallinen koiria omistajineen, ou jee! Siellä oli meitsin siskolikat Hiisi, Coco ja Heta sekä pikkuruinen Uma sekä Vimma. Talon isäntinä huseerasivat Pontus (Bullgrin's Mr Beeblebrox) sekä Pontuksen ranskiskamu ihmisineen ja päivän erikoisvieraana oli Viivin Englanninbulldoggi Bonita.Siinä on kuulkaa topakka likka, huomaa että Bonsku on tottunut pitämään isot pojat kurissa ja järjestyksessä. Pontuksella oli iso aidattu piha eli saimme temmeltää menemään sielujemme kyllyydestä ja niinhän me teimme. Hiisi oli melko suosittu tyttö ja likka saikin olla hätistelemässä kosiskelijoita kimpustaan aika lailla tauotta. Meitsi keskittyi Pontuksen astumiseen, Viivin teorian mukaan siksi että Pontus on hiukan meitsiä vanhempi ja vankempi joten sain harjoitella astumista ilman että astumisen kohde lätsähtää painostani maahan. Ihan loogista. Päivän aikana oli myös pieni kuvaussessio mutta meitsi ei oikein ollut poseerauksesta kiinnostunut. Karkasin sisätiloihin aina kun ovi aukesi ja etsin Pontuksen. Melko monta kertaa Ponnari kuuli lauseen:" Tuu hakeen tää sun himoköyrijäs pois täältä!"No, jäin ainakin ihmisille mieleen. En välttis hyvällä tavalla mutta mieleen kuitenkin :)
Olin kuulkaa kotimatkalla aika väsynyt poika mutta vedin autossa tehotorkut ja kotona olin taas rasavilli itseni. Hauska päivä, tuollaisia lisää!

                                                    Kolme tiikeriä ja yksi lihapulla


Meitsi ei jaksa posettaa

Ei kommentteja: