Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

tiistai 17. toukokuuta 2016

Baarikierros

Parta piti lupauksensa ja vei meitsin uudestaan iltaoluelle Brewdogiin. Baariin oli muuten hankittu isompi juomakuppi, arvostan. Vetäisin pullollisen yhdeltä seisomalta ja pari kertaa vielä tarkistin että kuppi oli vamasti tyhjä. Herkullista juomaa! Kävin Ponnarin kanssa hiukan kävelemäsä kylillä ja jättämässä citykoirille viestejä. Kun tulimme sisälle, pöydällä oli uusi pullo meitsille! Baarimikko piffasi meitsille toisen kierroksen koska olen kuulemma niin hieno poika ja osaan käyttäytyä paremmin kuin useimmat ihmiset. Siinä ajassa kun join kaksi pulloa Snufflea, ehti Partakin hutaista oman tuopposensa ja Ponnari kahvinsa. Jatkoimme matkaa Parran kantabaariin, se on nimeltään Whisky Bar. Sinnekin pääsin sisään mutta siellä oli huono tarjoilu, ei mitään vaikka kuinka anovasti katsoin. Kostoksi pissasin lattialle. Onneksi Ponnari siivosi tekoseni ettei tarvinnut ottaa porttikieltoa.Hetken verran istuskelimme Pattan ja kyypari Stefun seurana mutta sitten tuli pienten poikien aika mennä kotiin iltapalalle.Kiertelimme hiukan kylillä ennen autolle menoa mutta ei siellä mitään jännää ollut. Kotona hutaisin iltapalan kitusiini ja sitten painuin maate. Sellainen baarikierros tällä kertaa.

Ei kommentteja: