Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

lauantai 30. tammikuuta 2016

Niin, viimeksi taidettiin jäädä siihen että ekat 5 päivää vietin kotosalla Parran ja Ponnarin kanssa.
Ponnari kävi ostamassa meitsille Ikeasta ritarilinnan ajatuksena kai oli, että viihtyisin siellä tirsoilla. Antero ( joka oli ekassa kyläilijä porukassa ) innostui asiasta ja suunnitteli vaikka millaisia ritarileikkejä joihin liittyi Parta, Antero, jaloviina ja minun lyömiseni ritariksi. Leikit ovat vielä leikkimättä mutta ritarilinnassa on hyvä riehua ja pissatakin sinne voi ilman että kukaan huomaa. Kätsä paikka.
Sitten loppuivat vapaapäivät kahdeksi päiväksi ja minun piti jäädä yksin kotiin. Kovasti tyypit asentelivat sellaista porttia rajatakseen hengailualueeni pienemmäksi ja turvallisemmaksi. Asennuksen jälkeen portin toimivuutta piti tiettykin testata käytännössä. Ponnari oli kotona ja hengailumestassa oli peti, vettä ja leluja eli periaatteessa minulla oli kaikki tarvittava. Paitsi vapaus. Ulvoin, vinguin ja haukuin hetken ja sitten TADAA! Tulin portista läpi niin että rämisi. Portti asennettiin toisella tapaa mutta ei se minua pidellyt, raamit kaulassa tulin taas ihmisten ilmoille. Ei auttanut kuin Parran ja Ponnarin keksiä suunnitelma b. Onneksi on Janetski ja Janetskilla oli kuin tilauksesta 2 vapaapäivää. Pääsin siis päivähoitoon jo tutuksi tulleeseen paikkaan, kyllä meitsin kelpaa. Hoitotätikään ei antanut porttikieltoa luokseen vaikka olenkin aika elohiiri ja taisin väsyttää Janetskin aika loppuun. Onneksi sitten tuli joulu ja Parralla oli taas 4 vapaata. Ja hoitopaikkojen määräkin lisääntyi kun tulin kaapista ulos..

Ei kommentteja: