Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

lauantai 30. tammikuuta 2016

Jouluaattona pääsin vihdoin pois kaapista, ou jee!
Aattona veimme Parran kanssa Ponnarin töihin ja sitten tapasin Ponnarin äidin. Hiukan kuulkaa suu loksahti kun Parta kaivoi minut autosta ja esitteli Nynnelille. Tein hyvän ensivaikutelman, kuinkas muutenkaan ja Nynneli oli ihan myyty.
Iltapäivällä haimme Ponnarin töistä ja ajaa hurautimme Nakkilaan. Siellä meitä oli vastassa Minski, Sanni sekä Nakkilan emäntä. Melko yllättyneitä ilmeitä oli nähtävillä kun loikin pitkin eteistä tekemään tuttavuutta. Sanni piti kuria ja järjestystä yllä ja pakeni aina välillä sohvalle kun astumis yritykseni kävivät liiaksi hermoon. Sanni oli kovasti vieraanvarainen ja sain lainata vesikippoa, petiä ja leluja. Kiva likka! Jpilulahjoja en saanut koska kukaan ei tiennyt meitsistä mutta lahjojen puutteen korvasi ulkoiluseura ja seurasinkin Sannia kuin hai laivaa. Uusia ihmisiä, uusi paikka ja tyttökoira varmistivat sen, että en malttanut ottaa tirsoja ollenkaan ja kotona sitten uni maistuikin makoisalta. Aloitin yhden lahjapaketinkin avaamista aattona mutta uni voitti kesken lahjapaperin repelyn ja paketti jäi odottamaan aamua. Joulupäivänä virtaa riitti parinkin paketin availuun ja leluvarastoni täyttyi mukavasti. Nyt on joka lähtöön leluja kun meitsillä on perintöleluja Untolta, Lemmyltä ja Angukselta ja muutama ihan minullekin ostettu.Paras nukkumaanmenolelu on Angukselta peritty lammas. Sitä pitää astua joka ilta, muuten ei uni oikein tule. Kaisalta saatu pehmeä iso jalkapallo on iltahepulin vakkarilelu, sitä on hyvä retuuttaa, heitellä, jahdata ja purra. Ponnarin kaveri Sanna osti Lemmylle sellaisen nystyräisen kumipallon joka on naamioitu leijonaksi ja se kuuluu ehdottomasti lelujen kärkisijoille. Siitä saa hyvin kiinni, se pomppii ja tuntuu suussa kivalta. Meitsillä on siis leluasiat kunnossa.

Ei kommentteja: