Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

tiistai 11. maaliskuuta 2014

Maaliskuuta mennään

Pienen paussin jälkeen voisi kertoa taas kuulumisia. Eipä niitä tosin paljoa ole.. Meillä oli muutaman viikon ajan talvi ja se vasta oli kivaa. Mitä enemmän pakkasta niin sen parempi. Kun Mittari näytti 20 pakkasastetta, niin meitsiä ei olisi saanut ulkoa sisälle millään. Mennä posotin hengitys huuruten ja askel oli keveä kuin ikäiselläni koiralla kuuluisikin. Muutenkin olin aktiivisempi, virkeämpi ja riehakkaampi pakkaskeleillä ja Ponnari miettikin että joskos pitkä sadekausi sai rikkoiset niveleni kolottamaan normaalia enemmän ja kosteuden väistyttyä kipukin väheni.. Nyt kun on taas ollut kosteat kelit, niin liikkuminen on paljon vaisumpaa. Parta ja Ponnari ovat niin tottuneita rauhalliseen menooni, etteivät sitä niin huomaa kunnes joku ulkopuolinen siitä huomauttaa. Yhtenä päivänä tässä ulkoilin Ponnarin kanssa ja vastaantullut mies tokaisi että taitaa olla jo hiukan iäkkäämpi koira hihnassa kun niin verkkaisesti liikkuu.. Ponnari kertoi että meitsi on vasta 3 vuotta ja muutaman kuukauden päälle ja kommentaattori meni ihan hämmennyksiin. Sellaista se on.
Pitkän tauon jälkeen kävin Janetskin luona kylässä ja siellähän riitti haisteltavaa kun Viléni oli asunut 3 kuukautta Janetskin luona. Viléni on siis Janetskin ja Pulksin yhteishuoltajuuskissa ja silloin kuin Viltsu on Janetskilla, on meitsiltä pääsy ehdottomasti kielletty :)
Nakkilassakin on käyty hiukan herkuttelemassa ja koirapuistossa hiukan lukemassa uutisia.
Olympialaisista seurasin Parran kanssa jääkiekkoa ja olipa meillä yksi kisastuudiokin kun Suomi mitteli Ruotsin kanssa, Kisastuudiossa oli Parta, Janetski, Pera ja meitsi, Ponnari hääräsi jotain omiaan ja paistoi meille muille pizzaa :)
Käväisin hierojalla möyhennettävänä ja hiukan vanuteltavana ja aina tuon käsittelyn jälkeen on kyllä vetreämpi olo. Plus että pääsee haistelemaan vieraiden huudien hajuja, se on ihan kiva bonus.


Ei kommentteja: