Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

tiistai 11. maaliskuuta 2014

No hitsi, oikeat uutisethan unohtuivat ihan kokonaan.
Masa Pallopäästä tuli Kalevalanpäivänä isä! Pimu ( Bullgrin's Kanga-Roo) pyöräytti 9 pentua itsestään ulos samaan aikaan kuin tuore isä kuorsasi sohvalla. Tyypillistä touhua. Pennuista 7 on urosta, 5 brindleä ja 2 punaista. Molemmat nartut ovat punaisia mutta toisaalta, voihan joku neljästä punaisesta kääntyä fawniksi, ei noista pentukarvoista aina niin tiedä. Pimu hoitaa pentujaan hienosti ja tuore isä jatkaa lepäilyään ja huoletonta elämäänsä. Tässä ylpeät vanhemmat Maija Jyrkän tekemässä mainoksessa:Ei kommentteja: