Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

tiistai 19. kesäkuuta 2012

Puunauspäivä

Eilen oli komistautumispäivä sillä ensin lyhennettiin kynnet ja sitten jouduin suihkuun. Kynnet kasvaa rehottavat ihan hurjaa vauhtia ja Ponnarin mukaan kynsieni avulla olisi jo voinut kiivetä puuhun. Hiukan liioiteltua mutta nyt on kynsiosasto trimmattu sopivampaan mittaan. Viime suihkustakaan ei ole pitkää aikaa mutta meitsin karvatakki tulee rasvaiseksi ja inhan tunkkaisen hajuiseksi tosi nopsasti. Johtuukohan se siitä että karvani on keskivertoa pidempää ja tosi tosi karheaa? Masa oli sellainen silkkinen ja lyhytkarvainen eikä kaveria tarvinnut turhan usein pestä. Meitsiä taas saisi pestä kerran kuussa, ettei turkki tuntuisi klottaiselta ja haisisi ihan kojootilta. No, nyt on tämä kaveri puunattu puhtaaksi ja edustavaksi. Ihan hyvä sillä olemme lähdössä Parran, Ponnarin ja Minskin kanssa Minskin ranchille ja kuulin sellaisen huhun, että saan yhden kivan tytön sinne kaverikseni.. Ja Ponnari taisi luvata että meitsikin saa grillimakkaraa juhannuksena, jee!

Ei kommentteja: