Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

torstai 10. toukokuuta 2012

Kaksi rosmoa

Ponnari kävi tiistaina viemässä Masan ruokavarastoon hiukan täydennystä ja minuahan tietysti kiinnosti pakkasesta kassiin laitetut paketit. Kassiin sujahti mahaa, jauhelihaa ja kasvismokkoa. Lohet jätettiin meitsille koska Masa on mennyt lohilakkoon eikä suostu tuota herkkua tällä erää syömään. Masa on kyllä tosi vaihtelunhaluinen ruokailija, samaa proteiinia ei saa olla peräkkäisinä päivinä ja hiilaritkin pitää olla eri lajia eri viikkoina. Masa on sellainen kulinaristi :)
Mutta takaisin asiaan: Kassiin sujahti muutama luukin ja kun Ponnari käänsi selkänsä, menin ihan kärppänä noukkimaan kassista yhden luun itselleni.. Ei voinut pieni koira vastustaa luun kutsuvaa huutelua, Minskin luona Ponnari laski samaisen kassin maahan ottaessaan kenkiä pois ja arvatkaas mitä teki Masa? No tunki päänsä muovikassiin, noukki suuhunsa luun ja tepasteli sänkyynsä syömään saalistaan. Sellaisia rosmonpoikasia me lättäpäät olemme :) Ponnarin ollessa Minskilässä järjestin pientä puuhaa kotiin palaavalle Ponnarille ja oksensin matolle. Olisin kuulemma voinut tähdätä paljaalle lattiallekin. No, ensi kerralla sitten.

Ei kommentteja: