Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

tiistai 24. huhtikuuta 2012

Viikonloppu sanoo viuh!

Mikä noissa viikon- lopuissa oikein on kun aika menee ainakin tuplasti nopeam- min kuin muulloin? Eipä meillä koirapojilla ole niin nuukaa, meillä on taas 4 päivän mittainen viikonloppu kun Ponnarilla oli vapaata la ja su, Parralla taas vapaapäiviksi osuivat ma ja ti. Meitsi on alkanut ulkona hiukan stalkkeroida lintuja ja hiukan koitan myös tirpusten perään loikkiakin. Masaa ei niin tiput kiinnosta, enemmän kaveri nuuskii tyttöjen viestejä ja jos hyvin käy, tyttöjen pyllyjä :) Samoilla kulmilla ulkoilee kettuterrieri nimeltään Asta ja Masa koitti kovin asettaa itseään asemiin Astan päälle. Vaikka Masa kuinka pyöri Astaa ympäri niin ei siitä takkia tullut. Tosin Asta saisi Anguksesta hyvän sadesuojan seisomalla Masan vatsan alla :) Viikonloppuna herkuteltiin taas luilla ja tämä kerta näyttäisi taas sujuneen ilman reaktioita. Hyvä hyvä! Masa on alkanut tiputtaa karvaa vasta nyt ja kaverin jäljiltä sohvaan ja mattoihin jää kauniin blondia hahtuvaa, ihan sellaista pehmeää vauvakarvaa meitsin harjaksiin verrattuna. Viikonloppuna oli taas niin kaunis keli että pääsimme korkkaamaan parvekekauden. Istua kökötimme Masan kanssa parvekkeella pitkät tovit ja katselimme ohikulkijoita. Ihan herkkua!

Ei kommentteja: