Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

perjantai 24. helmikuuta 2012

Maailmankirjat sekaisin!

Ihmeiden aika ei ole ohi, Masa suostui syömään vihanneksia. Masallahan ei ole mitään suurta hinkua syömiseen vaan tyyppi voi hyvinkin paastota muutaman päivän jos ei vaan satu hotsittamaan tuo syömispuoli. Masaa on taas vaihteeksi alettu ruokkia tuoreruualla välissä olleen pitkän kuivaruokakauden jälkeen, viimeksi tuoreen ruuan syöminen loppui kun meitsi söi nappuloita ja Masakaan ei sitten suostunut syömään muuta. Masalle maistuu hyvin raaka lohi, jauheliha, jauhettu maha ja maksa- sekä makaronilaatikko, tosin niin että saman päivän aikana ei tarvitse syödä kahta kertaa samaa sapuskaa :) Vihannekset ovat kompastuskivi sillä heti kun ruokakupille on edes vilautettu vihanneksia, Masa haistaa kuppia, nyrpistää nenäänsä ja lähtee pois. Ihan joka kerta.
Eilen Ponnari teki pienen satsin sosetta savoijinkaalista, kiinankaalista, lehtisalaateista, pätkästä kurkkua ja muutamasta banaanista. Masa tuoksutti ilmaa pää kenossa ja iltaruuan joukkoon Ponnari sitten tuota sosetta taas kokeeksi sotki ja TA-DAA: Tyyppihän söi kipponsa tyhjäksi! Sosetta oli ehkä puoli desiä ja lohta reilu puoli kiloa mutta onhan tuo jo lupaavaa. Taisi olla banaania sen verran soseessa ettei muut vihannekset haisseet :) Meitsi ei tuollaista kronklausta ymmärrä alkuunkaan vaan hotkin kaiken mitä kippoon laitetaan ja ihan mukisematta. Enemmänkin söisin mutta kun ei siihen kippoon ilmesty määräänsä enempää apetta :(

2 kommenttia:

Riikka kirjoitti...

meillä sama homma! titolle menee kaikki, mutta petu ei suostu syömään jos on kasvista seassa. Ostin murren liha-kasvismixejä jossa siis lihan seassa kasvista, ei kelvannu Petulle :( ettei tarvis tarjota kahta erilaista ruokaa, niin titokaan ei saa kasviksia. en ole tosin koskaan kokeillu tehdä itse noita. Millaisella laitteella ne soseutat ?

Unknown kirjoitti...

Täällä vedetään kasvikset ihan perus monitoimikoneella soseeksi sellaisella pyörivällä terällä.