Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

lauantai 7. toukokuuta 2011

Perjantain ylläri

Perjantaina olikin yllätysten päivä. Parran lähdettyä töihin meni pieni hujaus kun avain kääntyi ovessa. Tulija ei ollutkaan Ponnari niin kuin luulimme vaan Minski. Ponnarilla oli menossa töiden jälkeen katsomaan Kolmea Muskettisoturia ja niinpä Minski tuli meille hoitotädiksi. Jee jee, vieraita on aina kiva saada!
Ihan ekaksi Minski silitteli, rapsutteli ja muutenkin paijasi meitä, sitten olikin lounaan aika. Minski väittää että meitsi, Lemppa Lemmynkäinen syö kuin ruohonleikkuri : ) Kieltämättä olen aika tehokkaan nopea ja äänekäs hotkija.. Angus taas pitää juodessaan sellaista ääntä että ensimmäistä kertaa sitä loiskintaa kuulleessaan Minski pelästyi että Anguksella on joku hätänä. Ei olla ihan sieltä hiljaisimmasta päästä me Skotlannin poijjaat :)
Illan aikana kiehnäsimme tietysti Minskin kyljessä rapsutuksia kerjäten ja niitä saaden, ulkoilimme muutamaan eri otteeseen ja tietysti esitimme kaikki osaamamme temput. Hengailimme myös parvekkeella naapuruston ihmisiä ja koiria katsellen. On hyvä tietää mitä ympäristössä tapahtuu..
Parta ja Ponnari tulivat yhtä matkaa illalla kotiin ja löysivät kaksi tyytyväistä ja nukkuvaa koiraa kotoa. On se kiva kun on tuollainen hoitotäti! Varsinkin sellainen joka jaksaa palluttaa meitä ihan ylen määrin : )

2 kommenttia:

Riikka kirjoitti...

meki tahdotaan tuollainen Minski hoitotäti :)

Unto kirjoitti...

Minski on ihan hoitotätien eliittiä, kaikilla pitäisi olla kyllä omansa :)