Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

sunnuntai 15. toukokuuta 2011

Nestemäinen aamiainen ja askartelijan apurit

Lauantaina aloitimme Anguksen kanssa päivän oluen merkeissä. Juu-u, näin pääsi käymään, vaikkei meillä ikä oikein riitäkään. Olimme aamulenkillä kun meitsi bongasi taas tölkin nurmikolla. Menin noukkimaan tölkkiä suuhuni kantaakseni sen Ponnarille mutta tölkki olikin oudon painava. Tölkki kaatui maahan ja tölkin sisältö pulppusi nurmikolle. Olin haukkana lipittämässä olutta suuhuni eikä Angus jäänyt paljon hitaammaksi. Muutaman huikan saimme nautiskeltua ennen kuin Ponnari onnistui kiskomaan meidät pois nestemäiseltä aamiaiselta. Ikinä ei saa tehdä mitään kivaa. Ehdin sentään napata tölkin suuhuni ja kannoinkin sen tällä kertaa ihan itse kotiin asti. Yleensä tökkään tölkillä Ponnaria käteen että saan suun vapaaksi kaikkia herkullisia keppejä ja käpyjä varten.
Lauantai meni muilta osin sateessa ulkoillen ja Ponnaria vaippakakun teossa autellen. Ponnari suojeli kakkua kuolalta ja karvoilta mutta yhden vaipan onnistuimme onneksi pöllimään ja siitä tulikin aika siivo kun revimme sen kappaleiksi. Ollaan me sellaisia ihanuuksia : )Koitimme myös kovasti saada haltuumme kakun päälle tarkoitetut lelut mutta Ponnari oli meitä ovelampi ja jemmasi lelut kaappiin kunnes oli aika kiinnittää ne paikoilleen. Dääm!
Vaippakakku meni Ponnarin serkun vauvalle lahjaksi, pieni tyttö sai sunnuntaina nimekseen Seera. Kaunis nimi kauniille pikkuiselle. Tosin meitä ei otettu juhliin mukaan, huutava vääryys. Olisimme voineet esittää kaikki osaamamme kevätjuhlaliikkeet viihdyttääksemme vieraita..

3 kommenttia:

lessu kirjoitti...

Voi teitä poikaviikareita,on teillä kivoja tapahtumia ja touhuja päivissänne :)) hymyssä suin täälä luetaan tapahtumista!!!Juu,ootte kyllä vielä vähän alaikäisiä tohon oluen lipittelyyn-sitten isompina poikina voitte ottaa saunaoluet Parran kanssa,hih ;)Ja sit Ponnarille kehuja,onpa upee vaippakakku,vautsi!!!!!!!!!KESÄÄ KOHTI!!!!!terkuin lessu ja aino

Riikka kirjoitti...

Meillä Tito on oikea "oluthaukka", ja mies täällä meillä antaa sille huikat sauna-oluesta (kaataa kuppiin tipan), niin kuola alkaa jo tippasta kun Tito näkee oluttölkin :)
Aivan upea kakku ! Ponnari on taitava!

Unto kirjoitti...

Bullmastiffien olutseuran jäsenistöön kuuluu siis ainakin Toto, Lemmy ja Angus :)
Kiitos kehuista,kakusta tuli ihan onnistunut vaikka apurit koittivatkin varastaa vaipat ja muut tarvikkeet :)