Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

maanantai 30. toukokuuta 2011

Mahdottomat kuvattavat vai taidoton kuvaaja?

Ponnari yritti napsia meistä muutamaa julkaisukelpoista kuvaa mutta plörinäksi meni. Jos hihnat ei näy hassusti niin jommallakummalla on naama jotenkin mutrussa. Jos ei tapahdu kumpaakaan edellä mainituista niin lähdemme liikkeelle juuri kun kamera sanoo klik tai päätämme alkaa juuri silloin painia. Ja jos vaikka kaikki muu olisikin kohdillaan, tuulettelemme ainakin poikaosiamme ihan joka kuvassa. Ilmakylvyt tekevät jutuillemme ihan hyvää mutta Ponnari toivoi edes yhtä kuvaa ilman tuuletteluja. Ei toteutunut Ponnarin toive ei : )

2 kommenttia:

Riikka kirjoitti...

Harjoitus tekee tässäkin lajissa mestarin :) Eli mallina olemistakin pitää harjoitella. Tito alkaa olla siinä jo ihan haka, alkuhankaluuksien jälkeen :) Ei tarvii sanoa kun "stand" niin herra ottaa näyttelyasennon, sitten paikka niin herra pönöttää asennossa siihen asti kunnes huudan "vapaa" käskyn ja sitten tuleekin froligia urakalla palkaksi :)

Unto kirjoitti...

Ei auta kuin siis treenata :) Lemmy tietää mitä pitäisi tehdä kun sanotaan seiso, mutta monesti laiskuus voittaa ja jätkä joko menee istumaan tai makaamaan.. Angus on sellainen hyrrä että perässä ei meinaa pysyä mutta kaipa ne joskus oppivat olemaan kuvattavinakin.. Tottumiskysymys tosin kameran käyttäjälläkin, Unto poseerasi ihan mallikkaasti ja kärsivällisesti..
Meilläkin on Frolicit palkkana, ne tuntuu toimivan ihan hyvin.