Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

perjantai 15. huhtikuuta 2011

Rauhaisampaa eloa

Nyt alkaa näkyä hiukan rauhoittumisen merkkejä tässä kahden koiran taloudessa, uutuudenviehätys leikkikaverista hiipuu pikkutellen. Ei se silti sitä tarkoita, että koko ajan olisi rauhallista, kyllä ruokapöytä on joka päivä vinossa ja makuuhuoneen portti sai eilen kyytiä kun tungimme siitä yhtä aikaa läpi. Onneksi Parta on ihan pro tuon portin takaisin kiristämisessä, taitaa tosin samalla kiristellä hiukan hampaitaankin.. Angus on joutunut opettelemaan talon tavoille ja nopsaa poika oppi, että pantaa ei laiteta kaulaan ennen kuin on pylly maassa, eikä panta myöskään lähde pois ilman että istuu kiltisti paikallaan.
Ponnari on sellainen pilkunviilaaja : )
Ulkoilukin sujuu hiukan mallikkaammin, tosin välillä on pakko pistää painiksi ja remmit sekaisin. Minkäs nuorukaiset elämäninnolleen mahtavat?
Iltasella lähdimme taas ulos niihin aikoihin kun Parta tulee kotiin ja taaskin bonuksena tapasimme Jontun. Jontulla oli kassissa kinkkua ja sekös meitä poikia hiukan kiinnosti. Ei herunut kinkkua vaikka kuinka yritimme kiehnätä päitämme ostoskassissa. Jonttu pääsi taas kotiin melkoisen henkivartijalauman saattelemana : )
Ponnari kamerakin löytyi, se oli unohtunut työpaikalle. Jospa vaikka viikonloppuna saataisiin pari kuvaakin taas räpsittyä tänne blogiin. Toistaiseksi pitää mennä vanhoilla kuvilla. Vaikka tällä melko tarkkaan 2 kuukautta sitten räpsäistyllä otoksella:

Ei kommentteja: