Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

keskiviikko 2. maaliskuuta 2011

Treffejä treffien perään


Kuvassa poseeraa tasan 4 kuukauden ikäinen Mustanaamio risu suussa :)

Jee, meitsin matkustuskaveri Janetski tulikin tiistaina kylään! Ponnarin tullessa kotiin ihmettelin että yksinäänkö se Ponnari siellä eteisessä pälpättää kunnes tajusin että hei, siellä on joku muukin. Parissa viikossa olen ehtinyt kasvaa aika paljon mutta onneksi olin vielä tunnistettavissa samaksi mustanaamioksi joka kiltisti kulki Janetskin kassia seuraillen Lontoon maanalaisen käytäviä.
Ponnari nakitti heti Janetskin kuvausassariksi mutta ei minusta silti mitään kovin edustuskelpoisia kuvia saatu.. Elohiirestä on vaikea ottaa hyviä kuvia ilman järjestelmäkameraa kun salama pilaa kaikki kuvat ja ilman salamaa otetut ovat auttamatta tärähtäneitä. Mahtaisikohan joulupukki tai joku muu partainen ukkeli hankkia järjestelmäkameran ei niin taitavalle mutta kuvauksesta innostuneelle Ponnarille?
Iltasella lähdimme autoilemaan ja veimme Janetskin kotiin. Janetskin pihalla nostin ensimmäisen kerran jalkaa kirjoittaessani nimeäni lumeen. Niin me pikkuisetkin kasvetaan ja miehistytään : )
Janetskilta ajoimme Turun keskustaan ja pääsin haistelemaan kaupungin hajuja odotellessamme Partaa töistä pääseväksi. Käppäilin rauhassa ja haistelin uutisia kunnes yhtäkkiä tajusin tutun hahmon ilmaantuneen näköpiiriini. Partahan se sieltä tuli! Bonuksena Parran lisäksi tuli Jonttu ja bonuksen bonuksena ihan uusi tuttavuus Johanna. Hurmailin tyttöjä pyörimällä jaloissa ja koikkelehtimalla menemään. Myös muutama pieni kivi tuli taas syötyä mutta ryökäleet jotka tunnetaan myös Partana ja Ponnarina, ovat kovasti kivien syöntiä vastaan. Ihme porukkaa!
Aikamme seisoskeltuamme nappasimme Jontun mukaamme ja ajaa huristimme kotikulmille. Jätimme Jontun kotipihalleen ja kurvasimme naapuritalon parkkipaikalle. Kävimme pikaisesti Mr. T:n luona kun Parran apua kaivattiin pöydän nostamisessa paikalleen. Ehdin hyvin nuuskia Mr. T:n kodin, pöllyttää hiukan kukkamultaa yhdestä kasvista ja latkia hiukan vettä lattialla olleesta kupista. Vesikippa oli aiemman vieraan, Englanninmastiffi Toven jäljiltä sopivasti lattialla ja Toven tuoksuja löytyi myös sohvasta ja kynnysmatosta. Aika hyvä päivä : )

1 kommentti:

Riikka kirjoitti...

Ihana mustanaamio !