Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

perjantai 11. helmikuuta 2011

Uusi nuttu


Nakkilan emäntä on pistänyt kutimet viuhumaan ja keskiviikkona sainkin lahjaksi villatakin. Riittää hyvin pienemmillä pakkasilla ulkotakiksi ja on autossa kiva pitää päällä kun takista löytyy joustoa. Aika kutoja tuo Parran äiti, tiistainahan meitsi vasta kävi kylässä ekaa kertaa ja keskiviikkona oli nuttu valmis. Kuvassa meitsi poseeraa kuitenkin siinä ostetussa pompassa, nuttuun pukeutuneena ei kuvaa vielä ole. Muuten keskiviikko meni lähitienooseen tutustuessa, tirsatellessa ja syödessä.
Torstaina olikin taas hulinaa kun ensin kylässä kävi matkakaverini Janetski, sitten kylään tuli kummitätini Pirita. Sain Piritalta lahjaksi kilpikonnan jonka jalat venyvät, pää rapisee ja muutama vinkulelukin kilppariin on kätketty. Kilpparin pitäisi ehkäistä tylsistymistä ja ilmeisesti tehdä meitsistä ihan huippuluokan palapelien tekijä :) Iltasella kylään tulivat vielä tyypit naapuritaloista eli Jonttu ja Mr T. Jonttu villitsi meitsin ihan riekkumarallaksi eikä Mr T jäänyt tässä lajissa yhtään huonommaksi :) Kävimme saattamassa tyyppejä samalla kun hoitelin iltajuttuni ulkosalla, sattaminen onnistui mutta ne muut asiat unohdin kyllä toimittaa..
Torstaihin mahtui myös naksutinjuttuja Parran kanssa, melkoisen toimelias päivä. Unohtamatta tietenkään joka suunnalta sataneita kehuja ihanuudestani :)
Meitsi ja meitsin kilppari

2 kommenttia:

Nipo-ope kirjoitti...

Nonni, muiden kanssa riehutaan ja kummitädin kanssa otetaan iisisti. Se on hyvä!! Kilppari taisi sopia just tälle pojalle lahjaksi. :-)

Unto kirjoitti...

Kilppari on ihan pop! Varsinkin kun jalat ja pään tunkee sinne kilven sisään piiloon. Riittää tekemistä kun ne pitää kaivaa esiin :)