Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

tiistai 15. helmikuuta 2011

Mallihommia


Maanantaina Ponnari meni sitten töihin, talviloma on lomailtu ja päivänokoset meitsin kanssa sohvalla ovat taakse jäänyttä herkkua. No, onneksi meitsillä oli silti kiva päivä :) Aamupäivällä Nakkilan emäntä kävi kylässä ja sain uuden vetolelun. Lisäksi meille jäi pari pussillista jotain herkkuja mutta niistä ei herunut vielä maistiaisia. Tiedän kyllä missä niitä säilytetään…
Iltapäivällä pääsin Parran kanssa Nakkilan emännän kyytiin ja huristelimme Lemmikkieläinkauppa Zoo Jatariin. Zoo Jatarissa oli Royal Caninin sponsoroima valokuvaus ja kävin siellä pyörähtämässä pikkutyttöjen iloksi. Voi sitä kehujen määrää! Kuvan saa viikon päästä, toivottavasti on onnistunut otos.
Haimme myös auton huollosta ja sitten huristimme hakemaan Ponnarin töistä. Ruuan jälkeen pitikin taas mennä hyvin ansaituille tupsluureille. Onneksi vinssipalvelu sohvalle toimii moitteetta :)
Maanantaina ei tarvinnut ihan hirveän pitkään ulkona viihtyä, mittari näytti aamulla -25 astetta eikä ilma ihan hirveästi päivän aikana lämmennyt. HRR! Talvipompassa kyllä tarkenisi mutta kun tassuja alkaa palella jos pysähtelee. Meillä taitaa olla jotkut Nakkilan emännän Untolle kutomat villasukat kyllä kaapissa, mutta jos nyt kuitenkin koittaisin pärjätä ilman...
Ai niin, osaan muuten haukkua :) Jos lelu karkaa tassuistani tai luu putoaa patjalta niin koitan kovin komentaa karkulaisia haukkumalla. Aika pieni ääni minusta vielä kuuluu mutta odottakaas kun kasvan ja saan hiukan komeamman kaikupohjan :)

3 kommenttia:

lessu kirjoitti...

Ihana kuva Lemmystä!!!Tää pieni bullmastiffi-herra hurmaa kyllä kaikki!!!Kiva käydä lukemassa touhuistanne,päivän piristys!!! :))

Nipo-ope kirjoitti...

Näinkin jossain mainoksen tuosta kuvauksesta ja piti kertoa, mutten muistanut... Kai kummitäti saa sitten kuvan? :-) Kummitäti aikoo muuten hakea töitä reilun 50 km päästä, saa nähdä, miten kävelyreissujen käy...

Unto kirjoitti...

Lessu:
Lemmy on kyllä melkoinen hurmuri. Ja itse rauhallisuus. Poika ei turhia hötkyile :)
Ope:
Kävelytreffien kohtaloa täällä kanssa mietittiin jos saat sen paikan... ja mikset saisi. Sitten pitänee keksiä jotain :) Katotaan millainen otos tuosta lättäjalasta tuli, kehtaako sitä kummitädille antaa :)