Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

sunnuntai 28. marraskuuta 2010

Ylpeä iskä

Ensimmäinen vakuuttaa:
"Jos maltatte vain odottaa
vielä neljän viikon verran,
toki joulu saapuu kerran.
Ei pidä olla toivoton,
kohta viikko mennyt on."
Lauantaina olin hiukan energinen ukkeli ja päätinkin harjoitella hiukan jalkapallon kanssa. Potkaisin palloa seinään ja pallon pompsahtaessa takaisin jalkoihini, potkaisin uudelleen. Ihan hyvä harjoitus yksin tehtäväksi, vaikkei siinä saakkaan juosta :)
Ulkona oli kirpeä keli ja olin juuri kyykistynyt tekemään juttujani ja lukemaan viestejä maasta, kun joku pannahisen kottarainen tuli keikkumaan melkein kuononi alle. Siinä se säksätteli ja loikki, ihan vaan muina lintuina. Asiat hoidettuani hypähdin seisomaan etujalka ilmassa, ihan kuin kunnon lintukoira. Ponnari kuitenkin kielsi linnun jahtaamisen ja niinpä poistuin tilanteesta sivuloikkauksin. On kuulemma hölmön näköistä kun koira hyppii kaikki 4 jalkaa ilmassa sivuttain, kouluratsut ovat ilmeisesti luku sinänsä :)
Saimme Viiviltä ihan loistavia uutisia, pakko leuhkia täälläkin. Poikani Olle oli Messukeskuksessa järjestetyssä BEST IN Pentunäyttelyssä rotunsa paras! Iskä röyhistää ylpeänä rintaansa ja uskoo sanontaan: Pojasta polvi paranee.

1 kommentti:

Riikka kirjoitti...

Onnea ylpeälle iskälle !