Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

lauantai 9. lokakuuta 2010

Patsastelua

Torstaina ajaa hurautimme Ponnarin kanssa hakemaan Partaa töistä ja patsastelimme hiukan kylillä katselemassa kaupunkilaisten kotkotuksia. Ponnari raahasi meitsin katselemaan Stockmannin ikkunoita mutta niissähän oli keltaiset teipit ja haamujen kuvia. Meitsiä ei haitannut, haistelin innoissani kaupunkilaistyttöjen jättämiä viestejä ja tutkailin vanhoja kotikulmiani. Odotimme Partaa kävelykadulla ja aikani kuluksi hyppäsin kiviselle korokkeella istuskelemaan. Koroke oli ehkä metrin korkea, metrin pitkä ja 40 senttiä leveä. Istua tönötin korokkeella kuin MGM hotellin kuuluisa leijona Las Vegasissa. Siinä selitys kuvalle. Ponnari sanoi että olen komeampi kuin tuo patsas ja uskottava se on, Parta ja Ponnari kun ovat nähneet oikean patsaan kun rontit karkasivat ja menivät naimisiin Vegasissa muutama vuosi sitten. Ohikulkijoita nauratti patsasteluni ja olihan se hiukan haastavaa pysyä kapeahkolla ja liukkaalla kivikorokkeella kun häntä vispasi ympyrää :) Parran nähdessäni loikkasin sulavasti maahan ja jatkoin hännän pyörittämistä. Mukava iltaretki vanhoille huudeille mutta täytyy sanoa, että nykyiset maastot ovat paljon mukavampia ulkoilun kannalta. Mitäs me maalaiset :)

Ei kommentteja: