Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

maanantai 27. syyskuuta 2010

Sinne humpsahti viikonloppu


Perjantaina kotiin tuli kröhivä ja nuhainen Ponnari, mälsää. Ulkoilut menivät koko viikonlopun osalta siis tosi rauhallisesti mutta eipä meillä kiire onneksi ollutkaan. Lauantaina kun tulimme päivälenkiltä, haistoin ilmassa tuttuja hajuja jo alaovella. Kuljin kuono korkealla ja etujalkani nousivat korkealle, ihan kuin olisin ollut sellainen tosi koulutettu poni. Hississä hajut tiivistyivät ja olin ihan täpinöissäni, en olisi millään malttanut odottaa että pääsemme kotikerrokseen. Ennen kuin pääsin sisälle, Ponnari laittoi minut istumaan ja käski vielä olla paikallaankin. Istuin häntä vispaten ja joka lihas jännittyneenä, valmiina ampaisemaan sisälle heti kun lupa heltiäisi. Ruopaisin liikkeelle ja painuin etsimään kyläilijöitä. Ensin bongasin Janetskin ja sitten löysin Villen. Ville riehui kanssani juoksemalla pari kierrosta ja sitten pääsinkin jo tervehtimään hiukan rauhallisemmin. Jossain kohtaa tajusin että Partakin on varmasti tullut töistä ja rynnistin etsimään ukkelia. Sieltä se löytyi, parvekkeelta. Hyppäsin Parran viereen sohvalle ja haistelin parran ja naaman läpi, sitten alkoi kirputus. Perussettiä siis. Ilta oli lämmin joten tyypit hengailivat parvekkeella ja ryökäleet istuivat meitsin kyttäystuoliin. Olin ihan koditon kun apukyttärin tuolikin oli käytössä ja niinpä jouduin tyytymään lattiaan. Onneksi rapsutukset korvasivat kyttäyspaikan menetyksen :)

1 kommentti:

Riikka kirjoitti...

toivottavasti ponnarin flunssa on jo mennyt ohi, täällä köhitään edelleen :(