Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

torstai 2. syyskuuta 2010

Me and my fox


Tällä viikolla on tuli hankittua elämyspointsi kun kävin Janetskin luona kylässä. Aiemmin kyläily on ollut mahdotonta kun Janetskilla on ollut bambinot kotona. Nyt kun lapsoset ovat isänsä Pulksin luona, oli oiva aika tunkea itsensä kylään. Ihan selvennyksen vuoksi kerrottakoon että bambinot ovat kissoja :)
Riehakkain loikin pomppasin heti sisälle päästyäni suoraan Janetskin sohvalle, siitä lattialle ja parvekkeen ovelle. Tungin pääni raollaan olevan oven väliin ja heilautin valtaisaa päätäni sivulle. Olin jo menossa ovesta parvekkeelle kunnes viime tipassa tajusin, että ovi ei auennutkaan pään heilautuksella. Hmm, yleensä heilautus toimii… Ovessa oli pirullinen haka estämässä tupatarkastusta; moitimme! Onneksi haka avattiin ja pääsin parvekkeelle vakoilemaan Janetskin naapuruston puuhia. Aika rauhallista oli meininki.
Ponnarin ja Janetskin hörppiessä kahvia nautin kipollisen raikasta vettä ja sitten hyökkäsinkin sohvalle Janetskin kimppuun. Pussata päräytin Janetskia taas monen viikon edestä. Janetski se vaan nauraa hihitteli meitsin käsittelyssä. Untamo Unikameli, hurmaava teräspussaaja iski jälleen :)

2 kommenttia:

Rea kirjoitti...

Kyllä sitä pitääkin vähän saada pussailla!!! Meillä tytöt on päättäneet yhdistää jättikielensä ja pussailevat Stalinia urakalla, toinen on aina ihan läpimärkä :( mä kun en halua ite tulla pussailluksi sataa kertaa päivässä :)

Hieno ketun raakile ;) mä haluisin kans löytää sen lelun mitä ei heti tapeta!!

Riikka kirjoitti...

;) nää on kyllä sellaisia pussailijoita että... mua hävetti kun käytiin tänään fyssarilla Tito oli ihan täpinöissään. se hyppi, pomppi, läähätti ja pussaili ja riekku ja mitähän vielä ...karvat ja kuolat lensi :( yritin vaan selittää että tässä koirassa on 10 bullmastiffin energiat... taitaa olla untsillakin :)