Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

maanantai 6. syyskuuta 2010

El toro

Yksi kaunis päivä kävi ilmi, että olen syntynyt ihan oikean rotuiseksi koiraksi, minun ei esimerkiksi ole ollut tarkoitus olla alun perin vaikka spanieli. Lausehirviöön on syynä bullmastiffight joka suoritettiin kotona, Ponnarin toimiessa matadorina, meitsin härkänä ja keittiöpyyhkeen punaisena vaatteena.
Meitsihän on aika helppo innostaa vallattomaksi huliviliksi ja pyörremyrskymäiseksi menijäksi, riittää että sanoo jonkun sanan sellaisella jännällä, innostuneella äänellä ja vaikka liikauttaa jalkaa. No Ponnarihan teki juurikin noin ja heilautti punaista keittiöpyyhettä enkä voinut vastustaa kiusausta vaan syöksyin pyyhettä kohti kieli suusta roikkuen ja jalat lattialla sutien. Juoksin pyyhkeen läpi, käännyin liukuen ja taas kohti pyyhettä. Tätä toistettiin aika monta kertaa. Hulluimmilla on kuulemma halvimmat huvit ja sanonta pitää kyllä paikkansa.
Muuten härkätaisteluille iso peukku alas, paitsi silloin jos härkä voittaa.
Tiikerienkin hampaita kestävä dinosaurus on saanut muutamana iltana kyytiä kun olen napannut ötökkää hännästä ja pyörinyt kuin kiekonheittäjä. Onneksi ote dinon hännästä pitää, saattaisi ikkuna hajota kun päästäisin irti ja saurus lentäisi päin lasia.
Siinä vauhdikkaimmat jutut, muuten ollaan vaan nautittu syksyisestä metsästä.
Niin ja kuva on törkeästi nyysitty netistä.

Ei kommentteja: