Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

keskiviikko 15. syyskuuta 2010

Hurja metsästäjä


Meitsi on ihan hurjimus, se on nyt todistettu. Meillä oli kotona hämähäkki, sellainen pitkäjalkainen ja inhottava. Ponnari osoitti hämyriä meitsille ja ajatteli varmaan että hoitelen pitkäjalan pois siitä käppäilemästä. Noh, meitsi katsoi hämähäkkiä pää kallellaan, nuuskaisi otusta ja otti loikan taaksepäin. Tosi äijämäistä :)
Ei ollut minusta pelastajaksi, ihan piti Ponnarin itse suoriutua pitkäjalasta eroon.
Iltasella keksin uuden tavan leikkiä: Pehmolelu suuhun, lelu maahan ja pylly pystyyn. Sitten vaan mennään pitkin kotia. Ei kovin fiksun näköistä mutta ainakin sain Ponnarin nauramaan. Tyttö-Kaitsu kommentoi leikkiäni näin:
"Kätevä ja hauska tapa kerätä pölyt lattialta! Kyllä sä Unto osaat auttaa kotitöissä :-)" Niin just!
Syksy on tullut kai jäädäkseen, pitää taas tottua sateessa ulkoiluun. On kuulemma haastavaa ulkoiluttaa tällaista koiraa joka koittaa kaikin keinoin pitää tassujaan mahdollisimman kuivina. Kuka muka astuu ehdoin tahdoin vesilätäkköön jos sen ylikin voi loikata? Viimesyksyiseen tapaan toiveina olisi kunnon kumpparit ja sydvesti meikäläiselle. Syksyn tullen on aika vaihtaa hiukan väriä ja karistaa se kesän blondius pois. Parhaiten se onnistuu kun kiehnää sohvalla, tosin Ponnari yrittää sitkeästi saada kesäkarvan jäämään furminatoriin. Missä on seikkailuhenki ja halu kokeilla uutta? Jos vaikka koitettaisiin sellaista, että meitsiä ei furminoitasi vuoteen? Ihan kelpo ehdotus mutta ei kuulemma onnistu. Miksi Ponnari saa aina päättää? Pöh!

Ei kommentteja: