Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

torstai 5. elokuuta 2010

Toinen jalka jo melkein autossa


Autoon on pakattu kimpsut ja kampsut, meitsi ja Ponnari ovat jo toinen jalka ulkona ovesta ja Janetski istuu pihallaan kapsäkkien kanssa odottelemassa. Toivottavasti kaikki tarpeellinen on mukana, myös jonkun sorttiset käytöstavat :)
Viime päivinä käyttäytyminen ulkona on ollut hiukan niin ja näin, kovat tuulenpuuskat saavat meitsin ihan hassuksi. Olen koko ajan korvat höröllä ja häntä valppaana. Tyttö-Kaitsu sanoi että ponit ovat sellaisia tuulisella säällä, miksen siis minäkin, vanha rodeoponi...
Ai niin, Ponnari oli Open kanssa lounaalla ja arvatkaapas mitä? Meitsi, lellipentu numero 1, sai tuliaisia. Ope lähetti meitsille muutaman herkullisen korvan. Ou jeee ja superisti kiitos!
Nyt täytyy lähteä että ollaan joskus perilläkin. Jos meinaan yhtään tunnen Janetskia ja Ponnaria niin taukoja on paljon :)

1 kommentti:

Minski kirjoitti...

Umppa-Lumppa-Luppakorva :) Turvallista matkaa ja hyvää lomaa teille kaikille kolmelle! Varmaan tulee kiva reissu ja paljon nähtävää ja koettavaa. Oikee "Road Trip". Ja tsemppaa kisaan myös, malta ittes... ;)