Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

torstai 19. elokuuta 2010

Sängynvaltaaja

Meillä on tehty alkuviikon ajan seinäremppaa ja suuri moite siitä, että en ole päässyt apumieheksi puuhaan. Seiniä fiksailtiin kun naapuritontin paalutuksen seurauksena meillä alkoi seinät halkeilla maalipinnoiltaan.. Minut on tylysti suljettu makuuhuoneeseen aina remppaukkelin puuhaillessa seinien kimpussa. Tyhmää! Meitsistä olisi takuulla jäänyt persoonallisia kuvioita märkään maaliin :) Toisaalta, makkarissa on puolensa.. Siellä on paras kaverini kylmennyskone ja ihanan pehmeä sänky. Minullahan ei ole asiaa sänkyyn mutta kummasti petivaatteissa on ollut sellainen bullmastiffin kokoinen painauma kun ovi on avattu ja meitsi päästetty valloilleen :) Tässä kuvassa ei olla kotona vaan nukkumisasentonäyte on Kuopiosta.

1 kommentti:

Gala kirjoitti...

unto,me puntin kanssa ollaan sitä mieltä että ainoa oikea paikka koiralle yöllä ja noin muutenkin joutoaikana on se korotettu suurehko koiranpeti jota ihmiset yleensä mustasukkasesti vahtii... aikojen alussa ne ovat anastaneet sen meiltä! ;D