Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

maanantai 23. elokuuta 2010

Hei hei viime viikko ja tervetuloa uusi!


Loppuviikko meni jotenkin huomaamatta ja uusi viikko alkoi ihan yllättäen. Mihin se aika oikein menee?
Sunnuntaina Ponnarilla ja Kenillä oli työpäivä, meitsillä ja Parralla taas oli vapaata. Kävimme Nakkilassa syömässä ja voi röyh että meitsi söi. Nakkeja, jauhelihaa, kurkkua ja porkkanaa plus ne kaikki salasyönnit keittiössä. Jään aina Nakkilan Emännän seuraksi keittiöön siivoamaan pöytää & keittämään kahvia ja yleensä silloin meitsille tipahtelee kaikkia hyvyyksiä joista ei Parralle eikä Ponnarille kerrota :)
Ponnari teki kasvismokkoenkat ja sunnuntaina pakastimeen hujahti 20 kiloa sosetta meitsille. Pian alkaa olla talven kasvikset kasassa, ei puutu kuin yksi 20 kilon satsi.
Parvekkeen pakastimessa olevat vihannekset ovat jotenkin kirottuja; kerranhan pakastin oli jo poissa päältä mutta tilanne saatiin hallintaan ilman suurempia vahinkoja. Nyt Ponnari huomasi sunnuntaina että parvekkeen pistorasia oli poissa päältä. Pistorasian saa pois ja päälle olohuoneen katkaisijasta ja remppareiska oli seinää fiksatessaan lätkäissyt katkaisijan alas ja pistorasia pois päältä. Saas nähdä miten kasvikset selvisivät tuosta toisesta kerrasta...
Kuulin jotain huhua että saattaisin päästä kävelytreffeille Open kanssa keskiviikkona, toivottavasti treffit toteutuu! Elokuu vetelee viimeisiään ja se tarkoittaa sitä, että Bullmastiffit ja Mastiffit Ry:n erikoisnäyttely on ihan justiinsa, jei!

Ei kommentteja: