Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

tiistai 10. elokuuta 2010

Kuvia Kuopiosta

Maanantai meni melkein kokonaan nukkuessa. Sen verran jaksoin että kävimme Nakkilan Emännän ja Isännän luona. Tuore Muotovalio vetäisi 400 grammaa naudan jauhelihaa ja pussillisen prinssinakkeja kitusiinsa sellaisella vauhdilla että oksat pois. Kotona kellahdinkin taas sohvalle nukkumaan.
Näyttelystä tuli sentään muuta kuvakin, ei tosin montaa kun Ponnarin piti olla näkymättömissä. Ensimmäistä kertaa olin koko ajan menossa Ponnarin luo kehästä ja Viivi komensikin Ponnarin pois näköetäisyydeltä. Hupaisimmat ovat kuvat lauantailta kun otin rennosti kylkiasennon tuomarin tsiigaillessa minua. Kovasti sain ko. tuomarilta kehuja ulkonäöstäni ja tuomari harmitteli ettei voinut antaa meitsille ERIä koska varoin tassujani kuumalla asfaltilla.
Perjantain poseeraus. Meitsi VSP ja ROP Saida plus Viivi ja Sanna
Exellent bone
Very good body and angulations.
Typical head and expression.
Laiskahkoa liikkumista sunnuntaina. Ei kukaan jaksa kirmailla tällä helteellä...

1 kommentti:

Riikka kirjoitti...

Noille makuukuville ei voi ku nauraa :) toivotaan että erkkarissa olisi viileämpi sää !