Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

perjantai 30. heinäkuuta 2010

Still nothing happens

Hmm, mikäs tämä oikein on? Lattia keskellä peltoa?

Huopatossutehtaassa on kuulemma hiljaista ja niin on meilläkin. Keskiviikkona Ponnari oli nyysinyt auton käyttöönsä ja niinpä päätimme yhteistuumin yllättää Parran ja hakea ukkelin kotiin. Samalla osallistuimme kaupunkifestari Down by the laituriin turvallisesti autossa istuen : ) Kurvattuamme kotiin lähdimme iltaköpöttelylle koko trio ja poikkesimme pitkästä aikaa metsään. Ei ollut antioksidantteja puskissa, taitaa olla huono mustikkasato tänä vuonna. Onneksi on pakkanen piukassa muita terveyspommeja meitsille : )
Torstaina poseerasin Ponnarin mieliksi muutamassa kuvassa. Maltoin aina hetken olla paikallani mutta puuduttaahan se sellainen istuskelu. Kiltisti paikallaan olosta tipahteli palkaksi pari palaa nakkia ja sehän se on ainoa syy jotain tehdä, nakki.
Torstaina oli illan ohjelmistossa turkin pesu, blääh! Turkkini oli ihan klottainen viikonlopun jäljiltä, koulutuspaikan hiekkakentällä kieriminen ja kiehnääminen eivät ehkä olleet fiksuimpia tekemiäni temppuja. Nyt on kuitenkin puhdas olo ja kelpaa lähteä viikon päästä näyttelemään. Niin ja Euroopan Voittajan erikoisnäyttelyynkin on ilmoittauduttu, Euroopan Voittajan ilmoittautumisen kanssa odotellaan vielä hetki. Jos vaikka saisin sen puuttuvan sertin Kuopiosta joltain päivältä ja meitsi voitaisiin ilmoittaa ekaa kertaa valioluokkaan : )
Ei muuta kuin zuida duida!

Ei kommentteja: