Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

keskiviikko 28. heinäkuuta 2010

Ovikoriste

Kotona on viikonlopun jäljiltä niin paljon tyttömäisiä tuoksuja että aika kuluu hyvin niitä haistellessa :) Ulkonakin kulkee taas joku juoksuinen tyttö ja muuhun kuin nuuskimiseen keskittyminen on vähän niin ja näin. Rankkaa on miehinen elo :)
Unohtui laittaa näytille Ponnarin vihdoin viikko sitten oveen saama koriste. Keskikoriste on ollut valmiina iät ja ajat mutta jotenkin askartelun valmiiksi saaminen vei aikaa. Saati se, että koriste saatiin oveen asti. Tällainen siitä sitten tuli:
Muotti päätä varten on tehty täälläkin näytillä olleesta patsaasta ja itse pää on askartelukaupan massaa. Päällä on kivimaali, ihan vaan siksi että pinnasta tuli eläväinen ja epätaiteellinen Ponnari ei ikinä osaisi maalata päätä oikean näköiseksi.

5 kommenttia:

Viivi kirjoitti...

Me niin tahdotaan samanlainen...onneksi heikkona hetkenä menit lupaamaan ;D

Unto kirjoitti...

Juuh, projekti on aloitettu :)

Viivi kirjoitti...

Huippua! :)

Riikka kirjoitti...

onpas upea ovikoriste ! sun pitää alkaa tekemään businesta näillä :)

Unto kirjoitti...

Kiitos kaunis kehuista!
Taitais jäädä bisnekset aika pienimuotoiseksi ja kovin kannattamattomiksi näillä taidoilla..