Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

keskiviikko 9. kesäkuuta 2010

Nimpparisankari Ensio


Tänään juhlitaan snautserikaverini Ension nimppareita ja epäilemättä Enskalla oli pöytä koreana mummilassa :)
Eilen ilma oli aivan liian kuuma ulkoiluun, nuori herra Ylikurttula oli aivan rättipoikkiläählääh jo lyhyen kävelyn jälkeen. Onneksi Parta valvoo iltaisin paljon pidempään kuin Ponnari ja pääsen vilpoiselle iltalenkille auringon painuttua nukkumaan.
Yritin auttaa Ponnaria sen häkin hupun kanssa mutta meitsi heitettiin tylysti pois jaloista. Ponnari leikkasi kangasta ja tungin kuononi saksien tielle. Se oli yksi virhe ja heti jäähylle. Aika niuhoa, enhän edes osunut niihin saksiin...
Luuprojekti jatkuu, eilen sain taas ydinluun järsittäväksi. So far so good, suuremmilta ongelmilta on vältytty. Mahtaakohan uusi ruokavalioni auttaa tässä asiassa? Viime kerralla meinaan meni pari viikkoa niin että oksensin ja olin ihan untopunto kakkapylly.
Alkuillasta meitsille iski hirveä sylipula ja kiipesinkin sohvalle Parran ja Ponnarin seuraksi. Kiepuin sylistä toiseen ja lopulta parkkeerasin tyyppien väliin niin, että sain kokonaisvaltaista rapsutusta ja silittelyä. Fiksua ja ah niin ihanaa!

Ei kommentteja: