Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

lauantai 19. kesäkuuta 2010

Myrsky ja mylväys

Sanonta sopii näihin tuulisiin keleihin kuin nakutettu.
Jos tuuli on tuo myrsky niin meitsipä on kyllä varsinainen mylväys :)
Yhden lenkin aikana onnistuin kompastumaan omaan jalkaani niin, että tuoksahdin melkein kuonolleni maahan ja astumaan varomattomasti ojan pientareelle niin että lipesin ja suistuin hartia edellä ojan pohjalle. Lisäksi jokainen ääni saa pääni pyörimään melkein kokonaisen kierroksen ympäri asti ja silmäni muljahtelemaan kuin hedelmäpelin kiekot esson baarissa. Tuuleen kun lisätään samoilla kulmilla hengaileva juoksuinen tyttö, on lenkillä käynti vähintäänkin eksoottista.
Kyynerpää on edelleen turvoksissa eikä nuo koheloinnit ainakaan turvotusta vähennä. Onneksi jalkaa ei arista, ei viitsisi lähteä Tanskaan asti hakemaan arvostelua johon on rastiteetu Ei voida arvostella.
Madotuskin pitää hoitaa, ruotsalaiset tahtovat kaikkia ihmeellisyyksiä merkittäväksi passiin. Onneksi Satu ja Viivi valaisevat Ponnaria kaikista jutuista, eihän aloittelija mitään koiran matkustusjuttuja tiedä. Kivaa kun ympärillä on tietoa ja taitoa!
Hirmuinen tuuli on vaihtunut sateeseen, ei muuta kuin sadepomppa päälle ja iltalenkille.
Rainman over and out!

2 kommenttia:

Riikka kirjoitti...

Untsi otappa nyt muutama päivä rauhallisesti jotta pääsette reissuun ja tuotte Tanskan herrojen kuonon edestä pystit kotiin ;)

Unto kirjoitti...

Aurinko teki paluun taivaalle ja lämpömittarin lukemat pakottavat rauhallisuuteen. hyvä kun jaksaa läähättää.
Tuliaisiksi on tavoitteena ERI, siihen ollaan tyytyväisiä. Vaikka olisihan se kivaa sijoittuakin!