Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

tiistai 22. kesäkuuta 2010

Lääh!


Aurinko armas kippuravarvas on tehnyt paluun taivaalle. Lämpöä riitti ja meitsipä ei jaksanut paljon muuta kuin läähättää. Ulkona tietysti jaksoin haistella sen juoksuisen typyn jättämiä viestejä ihan hurmioituneena näkemättä tai kuulematta muuta. Voi teinipojan elämää.
Ponnari sai häkin hupun valmiiksi eilen, nyt on meitsillä näkösuoja ja yksityisyyttä. Ja pieni sadekaan ei haittaa, kangas on ulkoiluvaatteisiin tarkoitettua ja pitää kevyen sateen poissa sisätiloista. Jotta en paistuisi häkkiin, kaikki palat jätettiin ompelematta toisiinsa pitkiltä sivuilta ja kulmiin tuli tarranauhat pitämään palat toisissaan kiinni. Päätyihin ja sivuille Ponnari leikkasi ja ompeli mustat bullmastiffin silhuetit. Silhuetti löytyi jostain netin kätköistä ja vaikkei se ihan näköinen ole niin ainakin kuono näyttää suht koht oikealta.
Nyt on Tanskaan lähtö niin lähellä että hiukan jo jännittää. Ainakin Ponnaria :)
Meitsillä ei ole paljoa jänskättävää, kehä on kehä vaikka olisi missä maassa. Kunhan saan ruokaa, vettä ja tarpeeksi unta niin kaikki on hyvin.
Nyt on päiväunien aika, so long!

2 kommenttia:

Riikka kirjoitti...

voi miten hieno häkin suojus teillä on! Ponnari on ihan PRO ompelija !!! Täällä pidetään peukkuja teille ja oikein hyvää matkaa koko Untsin porukalle!

Unknown kirjoitti...

Kiitos kaunis, kehuista ja toivotuksista :)